V košíku máte
0 ks za 0 Kč

V košíku máte 0 ks zboží za 0 Kč

Zpět na výpis

SADA Vypěstuj si nové tělo - KNIHA RECEPTŮ + Ájurvédská kuchařka

výhodný balíček 2 knih

Alberto Villoldo, Amadea Morningstarová, Conny Andersson, Urmila Desaiová

1 410 Kč1 010 Kč
1 410 Kč 1 010 Kč

Dostupnost: skladem

Popis produktu

VYPĚSTUJ SI NOVÉ TĚLO - KNIHA RECEPTŮ

Dr. Alberto Villoldo navazuje na svůj světový bestseller Vypěstuj si nové tělo.

V tomto praktickém průvodci vegetariánskou kuchyní vysvětluje, proč živočišné bílkoviny ničí naše zdraví a jak může rostlinná strava bohatá na epigenetické potraviny toto poškození zvrátit. Návratem k původnímu způsobu stravování můžeme umlčet geny podporující nemoci a zapnout přirozené programy dlouhověkosti. Abychom zlepšili zdraví svého střevního mikrobiomu, stačí proměnit svou kuchyni v živou laboratoř a pěstovat si vlastní probiotika. Díky rostlinným superpotravinám z této knihy si vypěstujete nový, osvícený mozek, začnete si utvářet zdravý osud a znovu objevíte svůj smysl života.

Více než 90 receptů obsažených v této knize vyvinul Dr. Alberto Villoldo ve spolupráci s mezinárodně uznávaným kuchařem Connym Anderssonem. Recepty jsou navrženy tak, aby vám pomohly obnovit a vylepšit vaše opotřebené tělo a mozek. Můžete začít s týdenním plánem, díky kterému bude pro vás uchování mládí hned dosažitelnější. Své chuťové pohárky můžete potěšit i vybranými pochoutkami jako je třeba latté se zlatým mlékem, celerovoá polévka s jablky a praženými lískovými oříšky, cizrnové palačinky s rajčatovým čatní a kokosovým jogurtem nebo pečená kořenová zelenina s avokádovo-kokosovou omáčkou aioli. Tyto lahodné recepty ve spojení s programem Vypěstuj si nové tělo vám poslouží jako kompas na cestě k celoživotnímu zdraví.

„Tato kniha je mnohem více než jen kuchařka – je to plán pro zdravější a šťastnější život.“

– David Perlmutter, M.D., autor knihy Moučný mozek (vyhlášené The New York Times jako bestseller)

„Spolupráce Alberta a Connyho, která za vznikem této knihy stojí, snad musela být domluvená někde nahoře už předem. Tato kniha bude magickou léčivou energii dua svých tvůrců dále šířit prostřednictvím neuvěřitelně lahodných receptů, nad kterými se budete olizovat, až se projíte ke svému zdraví.“

– Tereza Maxová, modelka a filantropka

ISBN:  978-80-7500-710-0

Brožovaná, 221 stran, DPC 635 Kč

 

ÁJURVÉDSKÁ KUCHAŘKA

Věděli jste, že kurkuma čistí játra a mrkev posiluje ledviny? Ájurvédská kuchařka to ví. Ta z nakladatelství Maitrea obsahuje přes dvě stě padesát jednoduchých a zdravých receptů a vysvětlení základních principů tradiční indické medicíny. S Ájurvédskou kuchařkou tak můžeme uvařit kari, které potěší naše chuťové buňky i celé tělo.

Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu. Amadea Morningstarová, na Západě vzdělaná a mezinárodně uznávaná výživová poradkyně a Urmila Desaiová, vynikající indická kuchařka, jsou obě dobře obeznámené s řadou léčebných tradic. Ájurvédská kuchařka obsahuje hluboké pojednání o ájurvédské výživě, tridóšický pohled a způsoby, jak uskutečnit stravovací změny, jež budou trvalé.

Není nutné jíst indické jídlo, abyste dosáhli správné rovnováhy chutí, i když indická kuchyně nabízí mnoho skvělých příkladů vyrovnané chuti. Každá kultura si vytvořila vlastní způsob přípravy jídla, z nichž mnohé jsou ve své podstatě vyrovnávající. Ájurvéda nabízí způsob vyvažování jídla bez ohledu na váš konkrétní styl jeho přípravy a je možné ho používat na celou škálu stravovacích stylů. Chuť může být vyvážená v západním jídle stejně jako v tom východním. Důležité je důkladně se obeznámit s chutěmi a jejich vlivy, abyste je mohli správně využívat a aby vám pomáhaly a podporovaly vás při vytváření dobrého zdraví.

Brožovaná, 481 stran, vydala MAITREA 2018

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo, Ph.D., je lékařský antropolog, který svůj pracovní život zasvětil výzkumu léčitelského umění amazonských a andských mudrců a jejich rostlinných receptur, které podporují zdraví. Dr. Villoldo stojí v čele The Four Winds Society, v níž se zájemci z celého světa seznamují s praxí šamanské energetické medicíny.

Alberto Villoldo je spoluautorem karet MYSTICKÉ ŠAMANSKÉ ORÁKULUM.

Conny Andersson

Conny Andersson je uznávaný šéfkuchař, který donedávna působil jako generální ředitel tureckého rezortu Six Senses Spa Kaplankaya. Pracoval jako firemní šéfkuchař značky Six Senses a zastával vedoucí pozice v hotelech Four Seasons po celém světě. Mezi jeho bohaté kulinářské zkušenosti patří vaření v pořadu The Oprah Winfrey Show a spolupráce s Morganem Freemanem na jeho kuchařce Morgan Freeman and Friends.