V košíku máte
0 ks za 0 Kč

V košíku máte 0 ks zboží za 0 Kč

Zpět na výpis

Ájurvédská kuchařka

Průvodce správným stravováním a zdravím pro jednotlivé konstituce

Amadea Morningstarová, Urmila Desaiová

Nahlédni dovnitř
775 Kč660 Kč
775 Kč 660 Kč

Dostupnost: skladem

Nahlédni dovnitř
ukázka
z knihy

Popis produktu

Věděli jste, že kurkuma čistí játra a mrkev posiluje ledviny? Ájurvédská kuchařka to ví. Ta z nakladatelství Maitrea obsahuje přes dvě stě padesát jednoduchých a zdravých receptů a vysvětlení základních principů tradiční indické medicíny. S Ájurvédskou kuchařkou tak můžeme uvařit kari, které potěší naše chuťové buňky i celé tělo.

Ájurvédská kuchařka představuje nový pohled na toto starobylé umění samoléčby. Více než dvě stě padesát vyzkoušených chutných receptů je určeno pro vyrovnávání jednotlivých konstitucí s důrazem na jednoduchost, snadnou přípravu a správnou výživu. Amadea Morningstarová, na Západě vzdělaná a mezinárodně uznávaná výživová poradkyně a Urmila Desaiová, vynikající indická kuchařka, jsou obě dobře obeznámené s řadou léčebných tradic. Ájurvédská kuchařka obsahuje hluboké pojednání o ájurvédské výživě, tridóšický pohled a způsoby, jak uskutečnit stravovací změny, jež budou trvalé.

Není nutné jíst indické jídlo, abyste dosáhli správné rovnováhy chutí, i když indická kuchyně nabízí mnoho skvělých příkladů vyrovnané chuti. Každá kultura si vytvořila vlastní způsob přípravy jídla, z nichž mnohé jsou ve své podstatě vyrovnávající. Ájurvéda nabízí způsob vyvažování jídla bez ohledu na váš konkrétní styl jeho přípravy a je možné ho používat na celou škálu stravovacích stylů. Chuť může být vyvážená v západním jídle stejně jako v tom východním. Důležité je důkladně se obeznámit s chutěmi a jejich vlivy, abyste je mohli správně využívat a aby vám pomáhaly a podporovaly vás při vytváření dobrého zdraví.

Brožovaná, 481 stran, vydala MAITREA 2018