V košíku máte
0 ks za 0 Kč

V košíku máte 0 ks zboží za 0 Kč

Zpět na výpis

Vypěstuj si nové tělo - KNIHA RECEPTŮ + Vypěstuj si nové tělo

výhodný balíček 2 knih

Alberto Villoldo, Conny Andersson

1 160 Kč960 Kč
1 160 Kč 960 Kč

Dostupnost: skladem

Popis produktu

VYPĚSTUJ SI NOVÉ TĚLO

Nejmodernější vědecké poznatky, skvělé recepty a sedmidenní jídelníček!

Uznávaný učitel šamanismu Alberto Villoldo čerpá z více než pětadvacetileté praxe v oboru lékařské antropologie a také ze své vlastní cesty, kdy se ze stavu na pokraji smrti vrátil zpět do života. V této knize se s vámi podělí o to, jak pomocí superpotravin správně detoxikovat mozek a střeva. Seznámí vás s technikami práce s vlastním světelným polem, díky kterým si dokážete uzdravit své tělo. A pomůže vám oprostit se od vzorců minulosti, které vám berou sílu. Vydáte se tak na cestu ke znovuzrození.

Díky programu Vypěstuj si nové tělo se budete cítit lépe během několika dní a do týdne si začnete čistit mysl a uzdravovat mozek. Zanedlouho budete na cestě k novému tělu – získáte schopnost rychle se uzdravovat, zachováte si mladistvou vitalitu a vytvoříte si spojení s duchem, se Zemí a s nově obnoveným smyslem života.

„Tato kniha vám změní život.“

– Dr. Joe Dispenza, autor knihy Probuďte své božství

ISBN:  978-80-7500-687-5

Brožovaná, 341 stran, DPC 525 Kč

 

VYPĚSTUJ SI NOVÉ TĚLO - KNIHA RECEPTŮ

Dr. Alberto Villoldo navazuje na svůj světový bestseller Vypěstuj si nové tělo.

V tomto praktickém průvodci vegetariánskou kuchyní vysvětluje, proč živočišné bílkoviny ničí naše zdraví a jak může rostlinná strava bohatá na epigenetické potraviny toto poškození zvrátit. Návratem k původnímu způsobu stravování můžeme umlčet geny podporující nemoci a zapnout přirozené programy dlouhověkosti. Abychom zlepšili zdraví svého střevního mikrobiomu, stačí proměnit svou kuchyni v živou laboratoř a pěstovat si vlastní probiotika. Díky rostlinným superpotravinám z této knihy si vypěstujete nový, osvícený mozek, začnete si utvářet zdravý osud a znovu objevíte svůj smysl života.

Více než 90 receptů obsažených v této knize vyvinul Dr. Alberto Villoldo ve spolupráci s mezinárodně uznávaným kuchařem Connym Anderssonem. Recepty jsou navrženy tak, aby vám pomohly obnovit a vylepšit vaše opotřebené tělo a mozek. Můžete začít s týdenním plánem, díky kterému bude pro vás uchování mládí hned dosažitelnější. Své chuťové pohárky můžete potěšit i vybranými pochoutkami jako je třeba latté se zlatým mlékem, celerovoá polévka s jablky a praženými lískovými oříšky, cizrnové palačinky s rajčatovým čatní a kokosovým jogurtem nebo pečená kořenová zelenina s avokádovo-kokosovou omáčkou aioli. Tyto lahodné recepty ve spojení s programem Vypěstuj si nové tělo vám poslouží jako kompas na cestě k celoživotnímu zdraví.

„Tato kniha je mnohem více než jen kuchařka – je to plán pro zdravější a šťastnější život.“

– David Perlmutter, M.D., autor knihy Moučný mozek (vyhlášené The New York Times jako bestseller)

„Spolupráce Alberta a Connyho, která za vznikem této knihy stojí, snad musela být domluvená někde nahoře už předem. Tato kniha bude magickou léčivou energii dua svých tvůrců dále šířit prostřednictvím neuvěřitelně lahodných receptů, nad kterými se budete olizovat, až se projíte ke svému zdraví.“

– Tereza Maxová, modelka a filantropka

ISBN:  978-80-7500-710-0

Brožovaná, 221 stran, DPC 635 Kč

Alberto Villoldo

Alberto Villoldo, Ph.D., je lékařský antropolog, který svůj pracovní život zasvětil výzkumu léčitelského umění amazonských a andských mudrců a jejich rostlinných receptur, které podporují zdraví. Dr. Villoldo stojí v čele The Four Winds Society, v níž se zájemci z celého světa seznamují s praxí šamanské energetické medicíny.

Alberto Villoldo je spoluautorem karet MYSTICKÉ ŠAMANSKÉ ORÁKULUM.

Conny Andersson

Conny Andersson je uznávaný šéfkuchař, který donedávna působil jako generální ředitel tureckého rezortu Six Senses Spa Kaplankaya. Pracoval jako firemní šéfkuchař značky Six Senses a zastával vedoucí pozice v hotelech Four Seasons po celém světě. Mezi jeho bohaté kulinářské zkušenosti patří vaření v pořadu The Oprah Winfrey Show a spolupráce s Morganem Freemanem na jeho kuchařce Morgan Freeman and Friends.