SADA Vypěstuj si nové tělo - KNIHA RECEPTŮ + Pomalá dieta
výhodný balíček 2 knih
Alberto Villoldo, Conny Andersson, Marc David

Dostupnost: skladem
Popis produktu
VYPĚSTUJ SI NOVÉ TĚLO - KNIHA RECEPTŮ
Dr. Alberto Villoldo navazuje na svůj světový bestseller Vypěstuj si nové tělo.
V tomto praktickém průvodci vegetariánskou kuchyní vysvětluje, proč živočišné bílkoviny ničí naše zdraví a jak může rostlinná strava bohatá na epigenetické potraviny toto poškození zvrátit. Návratem k původnímu způsobu stravování můžeme umlčet geny podporující nemoci a zapnout přirozené programy dlouhověkosti. Abychom zlepšili zdraví svého střevního mikrobiomu, stačí proměnit svou kuchyni v živou laboratoř a pěstovat si vlastní probiotika. Díky rostlinným superpotravinám z této knihy si vypěstujete nový, osvícený mozek, začnete si utvářet zdravý osud a znovu objevíte svůj smysl života.
Více než 90 receptů obsažených v této knize vyvinul Dr. Alberto Villoldo ve spolupráci s mezinárodně uznávaným kuchařem Connym Anderssonem. Recepty jsou navrženy tak, aby vám pomohly obnovit a vylepšit vaše opotřebené tělo a mozek. Můžete začít s týdenním plánem, díky kterému bude pro vás uchování mládí hned dosažitelnější. Své chuťové pohárky můžete potěšit i vybranými pochoutkami jako je třeba latté se zlatým mlékem, celerovoá polévka s jablky a praženými lískovými oříšky, cizrnové palačinky s rajčatovým čatní a kokosovým jogurtem nebo pečená kořenová zelenina s avokádovo-kokosovou omáčkou aioli. Tyto lahodné recepty ve spojení s programem Vypěstuj si nové tělo vám poslouží jako kompas na cestě k celoživotnímu zdraví.
„Tato kniha je mnohem více než jen kuchařka – je to plán pro zdravější a šťastnější život.“
– David Perlmutter, M.D., autor knihy Moučný mozek (vyhlášené The New York Times jako bestseller)
„Spolupráce Alberta a Connyho, která za vznikem této knihy stojí, snad musela být domluvená někde nahoře už předem. Tato kniha bude magickou léčivou energii dua svých tvůrců dále šířit prostřednictvím neuvěřitelně lahodných receptů, nad kterými se budete olizovat, až se projíte ke svému zdraví.“
– Tereza Maxová, modelka a filantropka
ISBN: 978-80-7500-710-0
Brožovaná, 221 stran, DPC 635 Kč
POMALÁ DIETA
V naší moderní kultuře se soustředíme na to, abychom vtěsnali co nejvíce do co nejmenšího časového úseku. Výsledek je, že se většina lidí životem pohybuje závratným tempem, které je opakem zdravého životního stylu. Jíme rychle, za pochodu a často pod vlivem stresu, čímž nejen že odstraňujeme velkou část potěšení, které bychom mohli z jídla získat a způsobujeme si trávicí potíže, ale také tím poškozujeme svůj metabolismus. Mnozí z nás se ke konci dne cítí nevyživení, bez inspirace a bojují s nadváhou.
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus. Uvádí zde výsledky převratných výzkumů o biochemii těla i příběhy o úspěchu ze své vlastní praxe výživového poradce. Ukazuje nám, že jsme bytosti těla, mysli a ducha a že když se věnujeme zároveň všem těmto aspektům, jsme schopni shodit nadbytečná kila, zvýšit svou energii a posílit trávení, tak abychom se cítili oživení a plní síly.
Marc David předkládá osmitýdenní program, který čtenářům umožňuje prozkoumat jejich osobní spojení s jídlem, napomáhá jim propustit strachy, pocity viny a staré návyky, takže se mohou naučit zacházet se svým tělem důstojně a láskyplně. Odhaluje nedostatky rychle účinkujících prostředků na podporu trávení a módních diet a nabourává ustálené mýty o výživě, jako například „nadváhy se zbavíte, pokud budete méně jíst a více cvičit“. Místo toho nám vysvětluje, jak snížit hladinu kortizolu a dalších stresových hormonů a jak nastartovat metabolickou sílu skrze správné dýchání a výživové strategie, které vyživují tělo i ducha.
Brožovaná, 227 stran, Vydala MAITREA 2016
Alberto Villoldo

Alberto Villoldo, Ph.D., je lékařský antropolog, který svůj pracovní život zasvětil výzkumu léčitelského umění amazonských a andských mudrců a jejich rostlinných receptur, které podporují zdraví. Dr. Villoldo stojí v čele The Four Winds Society, v níž se zájemci z celého světa seznamují s praxí šamanské energetické medicíny.
Alberto Villoldo je spoluautorem karet MYSTICKÉ ŠAMANSKÉ ORÁKULUM.
Conny Andersson

Conny Andersson je uznávaný šéfkuchař, který donedávna působil jako generální ředitel tureckého rezortu Six Senses Spa Kaplankaya. Pracoval jako firemní šéfkuchař značky Six Senses a zastával vedoucí pozice v hotelech Four Seasons po celém světě. Mezi jeho bohaté kulinářské zkušenosti patří vaření v pořadu The Oprah Winfrey Show a spolupráce s Morganem Freemanem na jeho kuchařce Morgan Freeman and Friends.
Marc David

Výživový poradce, který vystudoval psychologii výživy, je konzultantem korporací i neziskových organizací v oblasti výživy a holistického zdraví. Více než deset let byl vedoucím výživovým odborníkem v centru Canyon Ranch, vedl workshopy v Kripalu Center for Yoga and Health, a je autorem knihy Nourishing Wisdom. Žije ve Spojených státech, v Boulderu ve státě Colorado.